Kemiönsaarelaiselle metsäasiantuntija Fred Nordellille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 02.03.2020

Stora Enso Metsän kemiönsaarelaiselle metsäasiantuntija Fred Nordellille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Oyj Metsän viestintäpäällikkö Markus Haapamäki, viestintäjohtaja Satu Härkönen, kuljetusesimies Juha-Matti Laitinen, Etelä-Suomen aluejohtaja Tomi Tarnanen ja metsäasiantuntija Glenn Westerholm.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Fred tuntee alueensa metsänomistajat ja palvelee heitä suurella sydämellä, sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi. Hän on nähnyt viimeisten vuosikymmenten muutokset metsäalalla, sopeutunut niihin ja on aina valmis ottamaan käyttöön uusia innovaatioita, jotka palvelevat metsänomistajia – oli sitten kyseessä eMetsä-verkkopalvelu tai uusi Rätt metod -korjuumenetelmä. Fred on hauska ja auttavainen työkaveri, jonka asiantuntemus näkyy monesti myös lehtien sivuilla ja vaikkapa sosiaalisen median videoilla. Hän myös tuntee alueensa korjuu- ja kuljetusyrittäjät hyvin, ja on aina valmis nostamaan heidän erinomaista työtään esiin. Ehdottomasti yksi työyhteisömme hyvistä tyypeistä!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 040 832 7458
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.