Konnevetiselle metsänhoitoesimies Juho Laitiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 15.02.2023

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen konnevetiselle metsänhoitoesimies Juho Laitiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomesta tiedottaja Sari Haapamäki, metsäasiantuntijat Otto Halttunen ja Tarja Salonen, erityisasiantuntija Juha Leppänen, kiinteistönvälittäjä Jussi Miekkavaara sekä tie- ja oja-asiantuntija Ville Pätynen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Juho tulee erinomaisesti toimeen kaikkien työyhteisössä toimivien kanssa. Hän toimii todella kannustavasti esimerkiksi uuden tietojärjestelmän käyttöönottoon liittyvissä ongelmissa työkavereidensa tukena. Hän ottaa aina huomioon muut ihmiset niin, että kukaan ei varmasti koskaan koe tulleensa Juhon toimesta huonosti kohdelluksi. Lounas- ja kahvihetket Juhon kanssa ovat merkittävä työhyvinvointia parantava tekijä ja niissä puidaan yleensä asiat laidasta laitaan kuntoon.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit/

Lisätietoja: 
Sari Haapamäki, tiedottaja, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, puh. 050 320 8669 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.