Lapinlahtelaiselle metsäasiantuntija Tuomo Rossiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 18.12.2019

Stora Enso Metsän lapinlahtelaiselle metsäasiantuntija Tuomo Rossiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.                                                                                                    

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Esko Happonen, Jyrki Jäppinen, Santtu Korhonen ja Ville Tuhkanen sekä operaattori Risto Romanainen.

 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
 

"Tuomo on perehtynyt erittäin hyvin uusiin tietojärjestelmiin ja sähköisiin laitteisiin. Hän ottaa järjestelmät ja laitteet nopeasti käyttöön ja opastaa toimistolla myös työkavereita pyyteettömästi. Metsämieshenkeä hän on aina tuonut esille niin töissä kuin harrastuksissaankin. Hänen apuunsa voi aina luottaa. Hän harrastaa linnunmetsästystä perinteisellä kansalliskoiralla, Suomen pystykorvalla. Tässäkin hänen opastava ja auttava luonteensa tulee hyvin esiin. Tuomo osallistuu metsästysseuran talkoisiin ja on myös seuran hallituksessa. Hän on tuonut uudet sähköiset palvelut, esimerkiksi Oma riista -palvelun ja karttapalvelut, jäsenistön käyttöön hallituskaudellaan."

 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Lisätietoja:

metsäasiantuntija Ville Tuhkanen, Stora Enso Metsä, puh. 040 737 2692

kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.