Närpiöläiselle operaatioesimiehelle Roger Granholmille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 16.11.2020

Metsä Forestin närpiöläiselle operaatioesimiehelle Roger Granholmille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsä Forestista metsäasiantuntijat Leif Bengs, Magnus Calren, Daniel Gullans, Johan Langels, Kaj Träskvik ja Ronny Westerback sekä operaatioesimies Daniel Bäck. 
   
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Roger on vaikuttavan kärsivällinen työkavereitten, asiakkaiden ja yrittäjien auttamisessa. Hän on aina positiivinen ja jaksaa keskustella sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Rogerilta ei kuulla pahaa sanaa toisesta ihmisestä edes joka vuosi. Avuliaisuuden piirre nousee esille aina kun työkaveri kaipaa apua, vaikka asia ei kuulu hänen työtehtäväänsä ja vastineeksi riittää, että toiminta sujuu työyhteisössä. Rogerilla on positiivinen ja asioita kehittävä asenne ja hän saa työkaverit mukaansa sekä nostaa työyhteisönsä energiaa. Roger luo meille turvallisuuden tunnetta työpaikalla."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.