Oululaiselle viestinnän suunnittelija Pirjo Tapanilalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 11.03.2020

Suomen metsäkeskuksen oululaiselle viestinnän suunnittelija Pirjo Tapanilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen asiakkuuspäällikkö Maria Isolahti, viestintäpäällikkö Katriina Liusjärvi, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Seppo Moilanen, asiakasneuvoja Risto Mulari sekä koulutussuunnittelija Anne Palkki.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Pirjo hoitaa monipuolisia viestintään liittyviä tehtäviä ammattitaidolla, ripeästi ja oma-aloitteisesti niin Metsäkeskuksen pohjoisella alueella kuin valtakunnallisesti. Erilaisten tapahtumien järjestämisessä hän on usein kantavana voimana. Hän on joustava, ystävällinen ja avulias ja osaa yhteen sovittaa erilaisia näkemyksiä sovittelevasti ja ratkaisukeskeisesti.

Pirjo ottaa toisen ajatuksesta hyvin "kopin" ja lisää siihen omaa näkökulmaa rohkeasti. Hän arvostaa toisia hankalissakin tilanteissa ja lähestyy asioita positiivisuuden kautta. Pirjo ei jätä työkaveria pulaan vaan suhtautuu toisten ongelmiin ja avunpyyntöihin kärsivällisesti ja asiaan huolella paneutuen. Uudet toimihenkilöt hän ottaa vastaan lämpimästi ja on aina valmiina opastamaan ja auttamaan. Pirjo on helposti lähestyttävä ja iloinen työkaveri, jolla on aina pilkettä silmäkulmassa. Ehdottomasti työyhteisön hyvä tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

viestinnän asiantuntija Inkeri Järvinen, Suomen metsäkeskus, puh. 040 357 4169
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.