Rovaniemeläiselle FSC-asiantuntija Pia Marinille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 14.02.2020

Stora Enso Metsän rovaniemeläiselle FSC-asiantuntija Pia Marinille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Lauri Pynninen, Veli-Matti Salmi ja Tytti Taivalkoski, aluejohtaja Esa Ojala, ostopäällikkö Mikko Ylimartimo ja kehityspäällikkö Janne Yrjönen sekä METO Lappi ry:n puheenjohtaja Aki Ranta. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

”Pia Marin tunnetaan yhteisössään asiantuntevana työkaverina. Luonteeltaan eteenpäin suuntautuvana ja uudesta innostuvana hän on hankkinut työkokemusta niin eri puolilta Suomea kuin Ruotsistakin ja viimeisimpänä perehtynyt metsäsertifioinnin uusiin tuuliin. Erityisesti Pian positiivisuus, huumori ja rempseä ote luo tsemppihenkeä ja motivaatiota myös työtiimin ulkopuolella. Hankintatiimin ’pelintekijän’ roolissa hän järjestää aktiviteetteja, jotka omalta osaltaan lisäävät kaikkien työhyvinvointia. Eikä Pialla ole koskaan niin kiire, etteikö hän ehtisi vaihtaa ajatuksia niin työelämästä kuin sen vierestäkin. Pian määrätietoinen ote näkyy myös luottamustehtävissä: hänet luetaan jo legendaaristen Lapin Metsätalouspäivien ’vakiokalustoon’ kuuluvaksi ja järjestelytoimikunnan puheenjohtajan nuija on - kenenkäpäs muun kuin - Pian käsissä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
ostopäällikkö Mikko Ylimartimo, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 040 701 8997
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.