Lahjoitusvaihtoehto 1: Metsäala viestii ja näkyy

Lahjoitusvaihtoehto 2: Metsä tutuksi lapsille ja nuorille

Lahjoitusvaihtoehto 3: Osaavat tekijät metsässä

Lahjoitusvaihtoehto 4: Hyvinvoivat tekijät metsässä

Lahjoitusvaihtoehto 5: Metsähistorian tallennus ja esilletuonti – tunne juuresi

Lahjoitusvaihtoehto 6: Ennakoivalla tutkimuksella kansainvälisessä kärjessä

Metsätestamentti

Metsä jää jälkeesi.

Mikäli sinulla ei ole työllesi jatkajaa, metsänhoidosta motivoitunutta jälkipolvea tai perillisiä, on mahdollista lahjoittaa metsäomaisuutesi tai osa siitä Metsämiesten Säätiölle. Lahjoitus voi tapahtua jo elinaikana tai sen jälkeen testamenttina.

Elinaikainen lahjoitus on vaivattomin tapa, kuulemme toiveesi metsiesi hoidosta ja jatkamme niiden pohjalta metsänhoitoa tutun kumppanisi kanssa. 

Metsäsektori tuottaa työtä ja hyvinvointia kautta Suomen. Metsä on Suomen uusiutuva luonnonvara ja talouden sekä sivistyksemme perusta. Säätiön tavoitteena on hoitaa metsäomaisuuttaan niin, että se tuottaa pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti jaettavaa metsäalan ja alalla toimivien ihmisten hyväksi (video).
 
Voit lahjoittajana linjata, mihin kohteeseen metsäsi vuotuinen tuotto metsäalalla käytetään. Se voi olla vaikkapa nuorten metsäosaaminen, metsäalan ja sen merkityksen tunnettuuden lisääminen tai muu metsäalan asia, joka on sydäntäsi lähellä (video). Lahjoituksesi käytetään 100 %:sti haluamaasi kohteeseen. Tutustu lahjoittajalupaukseemme ja lahjoittajan näkyvyyteen Lahjoittajagalleriassamme. Voit lahjoittaa halutessasi myös tuntemattomana. 

Metsätestamentista – elinaikana tehtävästä lahjoituksesta tai testamentista – kannattaa keskustella ennen päätöksen tekoa meidän tai luottometsäammattilaisesi kanssa. Keskustelun voit aloittaa kanssamme puhelimessa, metsässä, kotonasi tai Säätiön toimistolla. Säätiön kehityspäällikkö ja toimitusjohtaja ovat itsekin metsänomistajia ja koulutukseltaan metsätalousinsinöörejä.

Ohessa ovat esimerkit Metsätestamentin ja kiinteistön lahjakirjasta sekä kuvaus siitä, miten lahjoitusasia etenee. Autamme tekemään tahtosi mukaisen asiakirjan ja halutessasi voit teettää lopullisen muotoilun haluamasi lakiasiantuntijan kanssa. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä palvelupäällikkö Aija Järnstedtiin puh. 0400 882 022, aija.jarnstedt@mmsaatio.fi tai kehityspäällikkö Veikko Iittaiseen puh. 040 631 4771, veikko.iittainen@mmsaatio.fi. 

Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää ja lähettää alla olevan yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Yhteydenottopyyntö

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.