Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Sumoki laajentamassa toimialaansa

tiistaina, 19.04.2016

Suomen moottorisahauskilpailijat SUMOKI ry on vuonna 2012 perustettu yhdistys, jonka pääasiallinen tehtävä on moottorisahauksen SM-kilpailujen järjestäminen. Sen lisäksi yhdistyksen tehtävänä on toimia lajin ylläpitäjänä ja kehittäjänä. Haastetta toiminnalle tuo moottorisahaa ammatikseen käyttävien huippuammattilaisten määrän väheneminen.

Sumoki on vuoden 2015 aikana ottanut työlistalleen ja uudeksi kehittämiskohteekseen raivaussahan käytön kilpailutoiminnan aloittamisen. Käytännössä kysymyksessä on Suomessa täysin uusi laji ja kilpailumuoto, josta voi kehittyä kiinnostava ja yleisöä puoleensavetävä ohjelmanumero monenlaisiin metsäalan tapahtumiin.

Sumokin tavoitteena on saada säännöt ja kilpailumuodon rakenne valmiiksi siten, että ensi kosketus raivaussahakilpailuun olisi otettavissa kesäkauden 2016 aikana.

Lisätietoja:

Sihteeri Jari Sirviö, SUMOKI, jari.sirvio(at)puuliitto.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.