Hämeenlinnalaiselle projektipäällikkö Outi Mäenpäälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 19.06.2019

Metsähallituksen luontopalveluiden hämeenlinnalaiselle projektipäällikkö Outi Mäenpäälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön valtakunnallinen ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallituksen puistomestari Anne Halla-aho, suunnittelija Teijo Heinänen, erikoissuunnittelijat Titta Jylhänkangas, Annukka Rasinmäki ja Katri Suhonen sekä kehityspäällikkö Jere Rauhala.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Outi on hyväntuulinen, ystävällinen, auttavainen ja positiivinen. Hänellä on aina aikaa keskeyttää omat työnsä, jos joku tarvitsee apua toimistolla tai puhelimessa. Myös sellaisinakin päivinä, kun hänellä olisi varmasti kiirettä jo ihan muutenkin. Lisäksi hän hoitaa muutenkin yhteisiä asioita.

Outi on ratkaisukeskeinen ja hän suhtautuu muutoksiin positiivisesti. Hän on rohkeasti tarttunut projektipäällikön hommiin ja rauhallisesti vetää projektia kiireessä ja paineen alla. Outilla pysyy monenlaiset langat käsissä. Häneen voi aina luottaa ja on todellakin työkaverina hyvä tyyppi.

Outin vahva tuntemus Aulangosta on ollut monesti hyödyksi sekä kentän että asiakaspalvelun työntekijöille. Hän on avannut myös suunnistuksen saloja kollegoilleen ja osallistui Venlojen viestiin täysin amatöörikollegojensa kanssa, vaikka olisi voinut edustaa myös omaa seuraansa.

Outi on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä Metsähallituksessa ja jakaa osaamistaan kaikille avuntarvitsijoille. Hän jos kuka on hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
puistomestari Anne Halla-aho, Metsähallitus, 0400 549 644
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.