Mikkeliläiselle operaatioesimies Perttu Liukkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 03.05.2019

Metsä Groupin mikkeliläiselle operaatioesimies Perttu Liukkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Forestin tuotantopäällikkö Pasi Arkko ja projektipäällikkö Mikko Välikoski, Veljekset Hokkanen Oy:n toimitusjohtaja Hannu Hokkanen, Etelä-Savon ammattiopiston koulutuspäällikkö Kirsi Malmstedt sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun koulutusjohtaja Jukka Mäntylä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Perttu on poikkeuksellisen aktiivinen metsäalan puolestapuhuja, joka luo myös työyhteisöönsä hyvää ilmapiiriä ja yhteishenkeä. Kaverin ongelmiin löytyy aina apua ja yleensä myös ratkaisu. Pertulla onkin positiivisen metsämiehen maine Mikkelin seudulla, mikä on syntynyt aidosta vastuun kantamisesta toimialan tulevaisuudesta.

         Perttu on aktiivinen metsäalan esittelijä koululaisten metsäretkillä ja järjestää toimintaa Etelä-Savon ammattiopiston kuljettakoulutuksen kummiluokalle. Hän toimii em. tapahtumien järjestämisessä yhteistyössä meidän metsurin Raimo Tikan kanssa, ja miehet nousevat omalla toiminnallaan päätä pidemmäksi meitä muita.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Mikko Välikoski, Metsä Forest, 050 035 4028
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.