Multialaiselle toimistovastaava Maija-Leena Sipilälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 11.11.2019

Metsä-Multia Oy:n multialaiselle toimistovastaava Maija-Leena Sipilälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Versowoodin metsäasiantuntija Teija Hyytiäinen-Koskimäki, Metsä Groupin operaatioesimies Esa Pienkellomäki, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen hankintaesimies Ari Vainio sekä Metsä-Multian operaatioesimies Pasi Niemelä ja toimitusjohtaja Aki Laaja.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
"Maija-Leena on toimiston ystävällinen "äiti". Hän on aina positiivinen, iloinen ja energinen. Maija-Leena vastaa palkkahallinnosta ja hänellä on siten suora linkki henkilöstöön. Hän osaa kuunnella ja keskustella, sekä luoda hyvää henkeä vuorovaikutuksellaan henkilöstöön. Työyhteisön hyvinvointi on voimakkaasti Maija-Leenan sydäntä lähellä. Jokainen menestyvä yritys tarvitsee joukkoonsa Maija-Leenan kaltaisen työntekijän. Hän tuo työpaikalle iloa hienolla asenteellaan, tyylikkyydellään ja sopivalla huumorintajullaan. Maija-Leena on aina hyvällä tuulella ja hänellä on aina aikaa työtovereilleen."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
johtaja Kai Laaja, Metsä-Multia, puh. 0400 342 629
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.