Saarijärveläiselle hakkuukoneenkuljettaja Sami Koskiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 11.11.2019

Metsä-Multia Oy:n saarijärveläiselle hakkuukoneenkuljettaja Sami Koskiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
 
Stipendiä esittivät Metsä Groupin metsäasiantuntija Seppo Mäntymaa ja operaatioesimies Esa Pienkellomäki, Metsä-Multian operaatioesimiehet Hannu Kumpula ja Pasi Niemelä sekä toimitusjohtaja Aki Laaja.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Sami on ahkera ja tunnollinen motomies. Hän on positiivinen ja innostava työtoveri, joka tekee työnsä erittäin hyvin ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Sami on aina iloinen ja saa myös muut hyvälle tuulelle. Samin reipas ja positiivinen asenne omaan työhön välittää samaa, hyvää energiaa hänen kanssaankin työskenteleville. Lisäksi hänellä on ammattitaitoinen ote työhön, hän osaa joustaa tarvittaessa, sekä omaa maalaisjärkeä. Kollegojen mielestä Samin kanssa on erittäin helppo työskennellä. Myös metsänomistajilta saatu palaute kertoo samaa eli hän on erittäin pidetty kaveri. Sami osaa kohdata ihmiset ihmisinä ja olla herkällä korvalla kuulemassa toiveita metsänomistajien suunnasta ja sitten mahdollisuuksien rajoissa pyrkii ne ammattitaidolla toteuttamaan." 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
johtaja Kai Laaja, Metsä-Multia, puh. 0400 342 629
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553
 

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.