Virtolaiselle metsäasiantuntija Arto Leppämäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 01.07.2020

Metsä Groupin virtolaiselle metsäasiantuntija Arto Leppämäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupista osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija Mika Ankkuri, palveluneuvoja Meiju Heino, operaatioesimies Jari Luhtamaa ja piiripäällikkö Juho Rantala sekä Metsätyö Havanka Oy:sta korjuuyrittäjä Pekka Havanka.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Leppämäen Arto on metsäasiantuntija, jonka positiivinen suhtautuminen arjen tekemiseen näkyy ja tarttuu muihinkin. Arton hyväntuulinen huulenheitto ja tilannetajuinen naljailu pitää työkavereillakin hymyn huulilla. Hommassa on kuitenkin aina jämäkkä ja tuloksekas tekemisen meininki - ja mikä parasta - sekin tarttuu. Artolla on myös mainio taito antaa rakentavaa palautetta esimerkiksi työyhteisömme toimintatavoista ja tietojärjestelmien kehityksestä: kehittämistarpeet tulevat selväksi ja asioissa päästään positiivisessa hengessä eteenpäin. Huipputyyppinä Arto haluaa myös palautetta omasta työstään ja hyödyntää sitä aktiivisesti oman ammattitaitonsa kehittämisessä. Arton kanssa on mukava tehdä töitä!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

piiripäällikkö Juho Rantala Metsä Group Tampereen hankintapiiri, puh. 040 143 6347

palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.