Kajaanilaiselle opastaja Hannu Heikkiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 24.09.2020

Stora Enson kajaanilaiselle opastaja Hannu Heikkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Oy:stä operaatiopäällikkö Juha Ekola, asiantuntija Petteri Heikkinen, asiantuntija Kaisa Kemppainen, asiantuntija Mika Piirainen, operaattori Ville-Matti Piltonen ja operaattori Simo Rautio.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Hannu suhtautuu positiivisesti niin työkavereihin kuin itse työtehtäviin, positiivisuus tarttuu helposti myös muuhun työyhteisöön. Hannu on helposti lähestyttävä, ihmiskeskeinen ja aina valmis. auttamaan. Hän suhtautuu työhönsä antaumuksella, haluaa kehittää niin työympäristöä, kuin itseäänkin. Mikäli vastausta ei ole heti valmiina, hän ottaa varmasti selvää ja palaa asiaan. Ehdottoman hyvä tyyppi! ”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

operaatiopäällikkö Juha Ekola, Stora Enso Oyj, puh. 040 827 827 8
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.