Mustasaarelaiselle asiakkuusasiantuntija Katarina Marikselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 05.08.2020

Suomen metsäkeskuksen mustasaarelaiselle asiakkuusasiantuntija Katarina Marikselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen työntekijät: kääntäjä Lena Härmälä, luonnonhoidon asiantuntija Nina Jungell, elinkeinopäällikkö Mårten Lövdahl, asiakkuuspäällikkö Björn Stenmark ja aluejohtaja Karen Wik-Portin.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Asiakkuusasiantuntija Katarina Maris työskentele Metsäkeskuksen eteläisellä palvelualueella. Hän on henkilö, joka jatkuvasti kehittää osaamistaan ja jakaa sitä työkavereille, toimijoille ja metsänomistajille. Halu auttaa metsänomistajia ja toimijoita Metsään.fi-palvelun käytössä ja mahdollisuuksien näkeminen ovat asioita, joista hän on usein saanut hyvää palautetta. Työtehtävät ovat vaihdelleet vuosien varrella, eikä Katarina ole koskaan epäröinyt uusien tehtävien edessä. Työkaverina hän on erittäin avulias, joustava ja mukava. Katarina on erittäin hyvä tyyppi!

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
asiakkuuspäällikkö Björn Stenmark, Suomen metsäkeskus, puh. 050 527 2309
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.