Utajärveläiselle metsäasiantuntija Rauno Raappanalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 10.03.2020

Stora Enso Metsän utajärveläiselle metsäasiantuntija Rauno Raappanalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Esko Hyttinen ja Tapani Vainionpää, ostopäällikkö Matti Härkönen, opastaja Mikko Nalkki, aluejohtaja Esa Ojala ja operaattori Simo Rautio.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Rauno Raappana on kokenut metsäasiantuntija, joka antaa arvoa myös nuoremmille ja neuvoo, on joustava ja kuunteleva työkaveri. Rauno ei pidä itsestään meteliä, vaan hoitaa asiat luotettavasti loppuun asti. Rauno saa positiivisuudellaan ja huumorillaan pidettyä hyvän tunnelman yllä tilanteessa kuin tilanteessa. Omat työtehtävänsä hän hoitaa aina mallikkaasti ja auttaa pyyteettömästi työkavereita tarvittaessa. Rauno on helposti lähestyttävä työkaveri, jonka kanssa voi keskustella myös muista kuin työasioista. Hän on tiimipeluri, joka positiivisuudellaan, loistavalla huumorintajullaan ja hyvällä asenteellaan luo hyvää henkeä koko tiimiin. Hän edustaa ja pitää yllä todellista metsämieshenkeä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

ostopäällikkö Matti Härkönen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 040 841 1852
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.