Uusikaupunkilaiselle operaatioasiantuntija Tero Impolalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 08.04.2019

UPM Metsän Pyhämaassa asuvalle operaatioasiantuntija Tero Impolalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät UPM:stä metsäasiakasvastaavat Anni Asikainen, Kari Mäkelä ja Jari Vahanto, puumarkkina-asiantuntija Heidi Forsberg, assistentti Hilkka Hyvönen, metsätalousasiantuntija Mikko Laurila, operaatiopäällikkö Jarkko Leppimäki, resurssipäällikkö Tapani Melkas sekä yritysvastaava Ilkka Valpola.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Tero on avulias ja osaava. Hän tuntee metsäjärjestelmän erinomaisesti ja auttaa järjestelmään liittyvissä asioissa ylitse toimenkuvien. Hänellä on omista kiireistään huolimatta aikaa muille, opastaa rauhallisesti asiat eteenpäin eikä jätä asioita kesken. Terolta voi aina mennä pyytämään apua tai neuvoa. Hän ei ole koskaan huonolla tuulella tai vaikuta siltä, että häntä häirittäisiin. Tero on rauhallinen, mutta tehokas. Hänellä on erinomainen huumorintaju ja hän keventää usein työyhteisön ilmapiiriä hyvillä kommenteillaan. Teroon voi aina luottaa ja hän tekee työnsä erinomaisesti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.


Lisätietoja:
metsäasiakasvastaava Anni Asikainen, UPM Metsä, 040 674 9707
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.