Juha Mäkinen Metsämiesten Säätiön hallituksen puheenjohtajaksi

torstaina, 30.11.2017

Metsämiesten Säätiön hallitus valitsi syyskokouksessaan 30.11.2017 uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi 1.1.2018 alkaen Juha Mäkisen Nurmijärveltä. Mäkinen on ollut Säätiön hallituksen jäsen vuodesta 2011.

Hallituksen puheenjohtaja valitaan vuosittain ja yhtäjaksoinen enimmäistoimiaika on kuusi vuotta. Hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011 toiminut metsäneuvos Ilpo Tikkanen ei ollut enää valittavissa hallitukseen sääntöjen ikäpykälän vuoksi.

Varapuheenjohtajaksi valittiin neuvottelupäällikkö Erkki Eteläaho Hämeenkyröstä. Eteläaho on ollut Säätiön hallituksen jäsen vuodesta 2002. Myöskään hallituksen nykyinen varapuheenjohtaja Matti Malkamäki ei ollut enää valittavissa hallitukseen sääntöjen ikäpykälän vuoksi.

Simo-Pekka Helanderin tilalle hallituksen jäseneksi ja Säätiön arvopaperisijoituksista vastaavaksi sijoitustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Jarkko Niemi Helsingistä. Matti Malkamäen tilalle hallitukseen valittiin ostopäällikkö Risto Nurmela Kuopiosta. Heikki Pajuojan tilalle valittiin metsäjohtaja Tomi Salo Porvoosta ja Ilpo Tikkasen tilalle professori Anne Toppinen Helsingistä.

Metsämiesten Säätiössä hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta kerrallaan. Kun henkilö on täyttänyt 67 vuotta, häntä ei voida enää valita uudelleen.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.