Metsäalan esittelypäivä

keskiviikkona, 22.10.2014

Metsäalan esittelypäivä pidettiin 20.05.2014, toisen asteen opintoja suunniteleville kahdeksasluokkalaisille. Tapahtumaan kutsuttiin noin 220 Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kouluilta.

Oppilaita kuljettaneet bussit tulivat ensin metsäoppilaitoksen tammikankaan toimipisteelle, jossa oppilaat tutustuivat konekoulun toimintaan ja pääsivät itse kokeilemaan sekä metsäkoneiden kuljettamista niin luonnossa kuin eri simulaattoreiden kautta. Esittelypäivän aikana oppilaille ja heidän opettajilleen tarjottiin lounas metsäoppilaitoksen ruokalassa.

Oppilaat kuljetettiin tutustumaan myös metsän istuttamiseen, ja he pääsivät istuttamaan myös itse. Tässä yhteydessä heille tarjottiin nokipannukahvit.

Sää suosi tapahtumaa tänäkin vuonna, ja osallistujat olivat suurelta osin varsin kiinnostuneita ja tyytyväisiä päivän annista.

Yleisesti ottaen tapahtuma oli niin Tampereen metsäoppilaitoksen/Tredun kuin LC-Kurunkin mielestä varsin onnistunut ja tarpeellinenkin oppilaiden kiinnostuksen herättämiseksi Suomelle niin tärkeään metsäalaan, ja tapahtuma tultaneen järjestämään tulevina vuosinakin. 

Lisätietoja:

LC-Kuru Jussi Leppälahti, jussi.leppalahti(at)unnekivi.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.