SUMOKI ry kilpailutoiminta 2016

torstaina, 09.03.2017

Moottorisahauksen SM-kilpailut järjestettiin Lustossa 18.6.2016. Ilmoittautuneita kilpailijoita oli kahdeksantoista, joista neljä virolaista. Toimitsijoita kilpailuissa oli viisitoista henkilöä, joiden työpanos oli välttämätön kisojen järjestämiseksi. Kilpailut sujuivat hyvin, lukuun ottamatta ukkosmyrskyä ja tuulenpuuskaa, joka repi tulostaulun. Suomen mestaruuden voitti Jukka Perämäki, toiseksi tuli Juho Paananen ja kolmanneksi Vesa Kurki.

Sumoki osallistui suomalaiskilpailijoiden Viron kilpailujen matkakustannuksiin. Suomalaiskilpailijoita osallistui Viron Spring Cup:in ja Viron mestaruuskilpailuihin.

Moottorisahauksen maailmanmestaruuskilpailut pidettiin Wislassa, Puolassa 8-11.9 2016. Kisat olivat kovatasoiset ja suomalainen menestys jäi tällä kertaa heikoksi. Kaatotehtävästä muodostui erittäin vaativa, jossa paras suomalainen, Juho Paananen, sijoittui sijalle 23. Kaatotehtävän voitti Arian Essenstam Hollannista maksimipisteillä 660. Suomen joukkueen parhaimpaan tulokseen sahasi MM-kisojen ensikertalainen Juho Paananen, sijalle 9. Joukkuekisassa Suomi sijoittui sijalle 10.

MM-kisojen yhteydessä järjestetään erillinen nopeutta ja tarkkuutta vaativa Relay-Race joukkuekilpailu. Suomi jäi kilpailussa niukasti neljännelle sijalle.

Lisätietoja:

Suomen moottorisahauskilpailijat SUMOKI ry:n sihteeri Jari Sirviö, jari.sirvio(at)puuliitto.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.