Metsäkoneenkuljettajien kokoontuminen Nurmeksessa

maanantaina, 08.01.2024

Teollisuusliittoon kuuluvien metsäkoneenkuljettajien kokoontuminen 30.6-2.7.2023 Nurmeksessa kokosi yhteen reilut viisikymmentä metsäkoneenkuljettajaa ympäri Suomen.

Tapaamisessa pohdittiin alan tämänhetkistä ja tulevaa tilannetta. Ala kuuluu "erikoisiin" aloihin koska, työpaikat ovat suurimmaksi osaksi pieniä muutaman hengen yrityksiä ja työskentely tapahtuu yksin. Tapahtumasta koostettiin tiedote lehdistölle jossa tiedotettiin lähinnä nykyisestä metsäpolitiikasta ja alan ongelmista. Tärkeintä tapahtuman järjestämisessä oli saada koottua yhteen alan ammattilaisia ja tapaaminen kuljettajien ja heidän perheiden kesken oli parasta antia kokoontumisessa.

Samalla vietettiin myös Itä-Suomen Metsäkonealan työntekijät ry:n osaston 50-vuotis juhlaa. Tukemassa tapahtumaa oli Metsämiesten Säätiö, Teollisuusliitto ja muutama metsäkoneyrittäjä.

Lisätietoja:
ammattiosaston puheenjohtaja/metsäkoneenkuljettaja Juha Meriläinen, Itä-Suomen Metsäkonealan työntekijät ry, junnu.merilainen(a)gmail.com, puh. 0503701218

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.