Joensuun metsäylioppilaat ry vuosi 2023

tiistaina, 02.01.2024

Joensuun metsäylioppilaiden vuosi 2023 oli tapahtumarikas sekä kaikin puolin onnistunut. Vuoden tavoitteena oli kehittää ainejärjestötoimintaa moninaisemmaksi sekä korostaa ainejärjestön viestinnällistä roolia metsäalaan liittyen. Viestinnällisesti tavoitettavuus oli runsasta sekä metsäalan sisällä että ulkopuolella. Ainejärjestön ulkonäköä ja tunnettavuutta parannettiin maskottihankkeella, mikä on saanut runsaasti positiivista palautetta.

Tapahtumakattauksemme oli erityisen runsas sekä monipuolinen. Pidimme yllä vanhoja perinteisimpiä tapahtumia kuten Räkäposkella-hiihto, vappusoudut sekä Forstikaste. Lisäksi uudet tapthumat sekä perinteet tukivat tapahtumakalenteri luoden hyvin moninaisen tapahtumavuoden. Lähetimme vuoden aikana edustusta ulkomaille mtesäalan tapahtumiin sekä kotimaisiin merkittävimpiin tapahtumiin. Olimme näkyvillä niin, IFSS sekä NERMin vuosikokouksissa että Metsäpäivillä ja Silva metsänäyttelyssä. Järjestimme ekskursion keväällä Metskursio nimellä, jonka tavoitteena oli päästä tutustumaan sekä Helsingin että Tarton metsäylioppilaihin. Matkaan mahtui mukaan myös joitain metsätalousinsinööriopiskelijoita. Tapahtuma oli menestyksekäs ja pidetty. Sille on tarkoitus hakea jatkoa, jotta yhteistyö opiskelijajärjestöjen välillä saataisiin yhä toimivammaksi.

Metsämiesten Säätiöltä saatu avustus on erityisen merkittävä ainejärjestölle. Sen avulla pystytään parantamaan jäsenistömme hyvinvointia sekä edesauttamaan metsäalan tunnettavuutta.

Lisätietoja:
Metsäylioppilas Iikka Kynäslahti, Joensuun metsäylioppilaat ry, iikka.kynaslahti(a)gmail.com, puh. 0400794949

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.