Valkeakoskelaiselle hakkuukoneenkuljettaja Janek Joesaarelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 22.10.2020

Valkeakoskelaiselle hakkuukoneenkuljettaja Janek Joesaarelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendiAtt-Forest Oy:n valkeakoskelaiselle hakkuukoneenkuljettaja Janek Joesaarelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Timo Nieminen toimitusjohtaja, Att-Forest Oy, Mikko Välikoski projektipäällikkö, 
Mauri Nousiainen operaatiopäällikkö, Panu Holm operaatioesimies ja Simo Ansalahti, metsäomaisuudenhoitaja Metsä Group Oy:stä         
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Janek on avoin, ammattitaitoinen ja erinomainen monitoimikoneenkuljettaja. Hän tulee erinomaisesti toimeen niin työyhteisössä kuin metsänomistajien kanssa sekä luo hyvää ilmapiiriä ympärilleen. Hänen hyvä huumorintajunsa ja tilannekomiikkansa piristävät usein jopa ongelmatilanteissakin. Janek suunnittelee työnsä hyvin, tekee työyhteisön toimivuutta edistäviä ehdotuksia ja ajattelee puunkorjuuta kokonaisuudessaan pyrkien helpottamaan kuormatraktorin kuljettajan työtä. Monella metsänomistajalla on toive, jopa vaatimus, että Janek hakkaa leimikon!" 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen
Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.